CONS MID SRL

Năcele Craiova.

Vă oferim soluții pentru închirieri năcele și platforme de lucru la înălțime.

NACELE

FOARFECA

NACELE TELSCOPICE

NACELE ARTICULATE

NACELE PE AUTOSASIU

NACELE VERTICALE

TELEHANDLER

Cons Mid SRL

Societatea CONS MID S.R.L. a fost înființată în anul 2016, având ca obiectiv asigurarea unor servicii de calitate pentru partenerii săi, în domeniul închirierilor de utilaje, cât și cu executarea de lucrări în domeniul construcțiilor.

Inchiriere Nacele

Inchiriere Excavatoare

Inchiriere Compactoare

Inchiriere Buldozere

SINCE 2016

SOLICITA OFERTA

Formular de Contact

SERVICII.

Firma noastră furnizează în regim de închiriere, pe o perioadă scurtă sau lungă de timp, în funcție de necesitățile și cerințele clienților nacele și platforme de lucru precum și utilaje de construcții de mică și mare capacitate.

Parcul propriu de utilaje vă stă la dispoziție cu o gamă largă de utilaje pentru execuția lucrărilor de excavație, demolare, terasamente, fundații, etc.

Oferim servicii de închiriere nacele și utilaje sau unelte de lucru.

DEMOLARI

Vă oferim servicii complete de demolare: demolări clădiri, demolări industriale, demolări hale, demolări mecanizate, etc.

Citește mai mult

TERASAMENTE

Executăm lucrări de terasamente pentru construcții, urbanizari, realizarea infrastructurii de drumuri: operații de încărcat transport agregate, pământ defrișat, decopertări strat vegetal....

Citește mai mult

Compania noastră vă stă la dispoziție cu utilaje și o varietate de servicii pentru proiectele și lucrările dumneavoastră.

STIVUITOARE

EXCAVATOARE

INCARCATOARE FRONTALE

BULDOZERE

GENERATOARE

COMPACTOARE

UTILAJUL POTRIVIT PENTRU PROIECTUL DVS.

Cons Mid SRL vă oferă soluția pentru închirieri nacele craiova și platforme de lucru la înălțime. Vă pune la dispoziție închirierea sau cumpărarea de utilaje moderne cât și cu executarea de lucrări în domeniul construcțiilor.

PROIECT REGIO

CONTACT

Calea Severinului Nr. 7i, CRAIOVA, ROMÂNIA


Politica de confidentialitate

© copyright 2024 CONS MID - All Rights Reserved