lei
No products in the cart.

Bine ai venit la

Mon Paris Restaurant


Acceptam plata online cu Bitcoin

citeste mai mult

Despre Restaurant Mon Paris

"O Istorie Gustoasă de Peste 8 Ani"

Într-o lume marcată de provocări și schimbări, Mon Paris a strălucit în anul 2020, trecând cu fruntea sus prin pandemie și prin foc. Cu mai mult de 8 ani de activitate în spate, datorită susținerii și încrederii dumneavoastră, am reușit să menținem promisiunea noastră: #totulvafibine.

Continuăm să fim o echipă unită și dedicată, aceeași echipă frumoasă care a scris istorie la fiecare provocare lansată de dumneavoastră.

O Experiență Culinară de Efect

Bucătăria Mediteraneană, Franceză și Tradițională

Mon Paris Restaurant & Lounge vă oferă o experiență culinară de excepție, combinând bucătăria mediteraneană, cea franceză și cea tradițională. Aici, carnea, pestele și fructele de mare se întâlnesc într-o armonie perfectă cu mirodeniile și sosurile cu ierburi aromatice.

Cu un stil culinar propriu elaborat și migălos, vă invităm să descoperiți meniuri variate, de la aperitive la deserturi, însoțite de selecții de vinuri și băuturi fine special alese pentru a vă transforma fiecare masă într-o aventură culinară de neuitat. Pasiunea, implicarea, responsabilitatea și seriozitatea definesc modul în care abordăm arta gătitului.

Un Spațiu pentru Orice Moment al Zilei

Mon Paris Restaurant & Lounge este locul ideal pentru a vă bucura de un pahar de vin cu prietenii, pentru a vă petrece o zi de răsfăț, pentru evenimente importante din viața dumneavoastră sau pentru o seară relaxantă. Aici găsiți o atmosferă primitoare, caldă și rafinată. Suntem aici pentru a vă oferi servicii de calitate și preparate deosebite, realizate cu măiestrie de o echipă tânără de profesioniști.

Comandă Online și Experimentează în Confortul de Acasă

La Mon Paris Restaurant & Lounge, dorim să vă oferim o experiență culinară fără efort și la în confortul casei tale. Cu doar câteva clicuri, poți comanda online din selecția noastră de preparate delicioase și băuturi fine direct de pe site-ul nostru.

Comandă telefonic sau pe site și ai 10% discount la orice comandă!

Știai că?

Mon Paris este locul perfect pentru petreceri private?

Avem la dispoziție o locație minunată pentru evenimente cu o capacitate de până la 70 de persoane, pregătită să transforme orice ocazie într-o experiență de neuitat!

Ce Spun Clientii?